Preparátorként élethű trófeák készítésével foglalkozom

A preparálás során a legmodernebb technikákat alkalmazom, hogy az Ön elképzeléseit a lehető legszebb és legélethűbb módon valósítsam meg. Mivel a trófea a vadászat élményére emlékeztet, ezért érdemes azt biztos kezű preparátorral elkészíttetni.

Ugye Ön is szívesen meséli el a vadász trófeájának történetét? Ezt az élményt egy szép preparátum igazán felejthetetlenné teszi. Nem elég viszont, ha csupán szép a trófea! Időtállónak kell lennie, ezért csak a szakszerű előkészítés után jöhet a preparálás.

Fontos, hogy kellő szaktudással rendelkező preparátor végezze el a munkát, hiszen a trófea az Ön lakását fogja díszíteni. Nem érdemes egy szép emléket az olcsó anyagok oltárán feláldozni.

Az Ön elképzelésének megvalósítását tartom a legfontosabbnak, hogy a preparálás után, a kész trófeát otthonában tudva, büszkén mesélhessen barátainak a vad elejtéséről és a vadászatról.

A hazánkban előforduló nagyvadakon kívül preparálok afrikai, ázsiai és észak-amerikai nagyvadakat is.

Ön is élethű preparátumot szeretne?

Tekintse meg szolgáltatásaimat és forduljon hozzám bizalommal.

Szolgáltatásaim

Bizonyára Ön is olyan szolgáltatást vesz szívesen igénybe, amiben bízik és az elképzeléseit teljes mértékben kielégíti.
Ezt szem előtt tartva igyekszem a legprecízebb módon végezni munkámat.
A vállalkozásommal a lehető legszebb, élethű preparátumok készítésére törekszem.

Preparálás

Preparálás

Elkészítem az Ön által elejtett vad élethű fél, teljes vagy mellkas preparátumát. Különböző fej- és testtartás közül választhatja ki a preparátuma számára legmegfelelőbbet.

Trófea fehérítés

Trófea fehérítés

A lefőzött trófeák fehérítése mellett segítséget nyújtok besárgult, régebbi koponyák felújításában, agancsok színezésében is.

Diorámák készítése

Diorámák készítése

Az Ön egyedi elképzelése szerinti jeleneteket valósítom meg. Kialakítom a preparátumához illő természetes környezetet, könnyű poliuretán anyagok alkalmazásával.

Vadász trófeák fölszerelése

Vadász trófeák fölszerelése

A trófeáinak alátétre szerelésén túl, igény esetén a pontos másolatait is elkészítem, továbbá az agyarak belsejét is szakszerűen kitöltöm.

Vadbőrszőnyegek kikészítése

Vadbőrszőnyegek kikészítése

A vadbőr kikészítését kérheti preparált fejjel, vagy anélkül. A vadbőrszőnyeget a színben hozzá illő filccel montírozom.

Faragott trófea alátétek

Faragott trófea alátétek

Az egységes gyűjtemény érdekében az alátéteket azonos alakúra, mintájúra és színkódúra készítem. Tekintse meg ide kattintva.

A trófea a vadászat élményére emlékeztet

Tekintse meg folyamatosan bővülő referencia képeimet és amennyiben
Ön is élethű preparátumot szeretne, forduljon hozzám bizalommal.